2016-04-06 11:25:19• hírek • (x)

Dr. Oprea Maria a Korall Klinika új endokrinológusa

A napokban állt munkába a Korall Klinika Temesvárról érkezett új endokrinológus szakorvosa.

Újabb fiatal, ám nagy tapasztalattal rendelkező szakorvos állt munkába a napokban a szatmárnémeti Korall Klinikán. Dr. Oprea Maria endokrinológus szakorvos Temesváron született és ott is végezte az orvosi egyetemet 2011-ben. Ott is töltötte rezidensi éveit a neves endokrinológus professzor, Dr. Ioana Zosin irányítása alatt.

Az új egészségügyi szakember az általános endokrinológiai problémák mellett a pajzsmirigy helytelen működését is vizsgálja, és lehetősége van pontos diagnózist felállítani a pajzsmirigy-ultrahang segítségével. Mint megtudtuk, Szatmár megyében különösen magas a pajzsmirigy-betegségben szenvedők száma.

A szakorvos elmondása szerint a pajzsmirigy helytelen működésének a jelei lehetnek a folyamatos fáradtság-érzés, álmosság, hirtelen - akár 5 kilogrammos - súlygyarapodás, székrekedés. Ha ezek minden ok nélkül jelennek meg, érdemes endokrinológushoz fordulni.

Dr. Oprea Maria a petefészek rendellenes működése esetében és esetenként a potenciazavarok, impotencia esetében is segíteni tud. Napjaink egyik népbetegsge a kóros elhízás, a doktornő ebben a témakörben is nagy tapasztalattal rendelkezik, elsősorban felnőttek és 12 év feletti gyerekek kezelésében.

Dr. Oprea Maria a hét minden napján várja a pácienseket a Korall Klinikán: hétfőn, szerdán és pénteken 8 és 15 óra, kedden 10 és 17 óra, csütörtökön pedig 12 és 19 óra között.

Ha kérdésed van, vagy időpontot szeretnél kérni a klinika endokrinológusához, vagy más szakorvoshoz, akkor hívd a Korall Klinika központi telefonszámán, a 0361-412-037-es telefonszámot.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: