2017. június. 29., csütörtök
Névnap:
2009-10-05 15:49:45• hírek • Blikk.hu

Dr. House tette tönkre

Testileg-lelkileg belerokkan Dr. House szerepébe Hugh Laurie (50). A színésznek az állandó sántítástól tönkrement a térde és a csípője, családja pedig egyre inkább eltávolodik tőle.

A brit színész felesége és gyermekei nemrég visszaköltöztek Angliába, mert az asszony ragaszkodik a brit iskolákhoz. Laurie pedig megint egyedül maradt Los Angeles-i bérelt lakásában. Öt évadon már túl van, és szerződése hét szériára szól, de Laurie már kiszállna, mielőtt egészségével és családjával együtt mindent elveszít.

Az utóbbi időben már megpróbálok váltott lábbal sántítani, és nem azért, hogy az őrületbe kergessem a rendezőt - mondta a színész a Playboy magazinnak adott interjúban. - Sokkal inkább azért, hogy szimmetrikus maradjon a csípőm, amit egyébként hosszú távon is életcélomul tűztem ki.

Ennek ellenére egyre komolyabb térd- és csípőfájdalmaim vannak, az izmaim már nem tűrik a megterhelést. Napi 15 órát töltök féloldalasan sántítva, és ez teljesen kikészít. Nézők millióinak lesz gyásznap, ha Laurie kiszáll a sorozatból, hisz a Dr. House minden idők egyik legnézettebb és legsikeresebb szériája.

Címszereplője nélkül azonban okafogyottá válik, ezért az alkotóknak ki kell találniuk valamit, hogy megszűnjön House sántítása. A harmadik évad elején már történt ilyen próbálkozás, de a második-harmadik részre megint csak botra szorult az orvos.

Nem úgy, mint Laurie sorstársa, Laura Innes (52), aki a Vészhelyzet Carrie Weaver doktornőjeként sántikált végig vagy tíz évadot. Ám az ő csípője is megsínylette a szerepet, ezért a forgatókönyvírók úgy döntöttek, „megműttetik" a filmben, s azután Weaver doktor már nem sántított.

 

A cikk további része a www.blikk.hu honlapon olvasható.

Facebook hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: