2014-06-18 12:43:15• hírek • (x)

Dr. Filipescu Ileana rendel szombaton az Aqua Medicánál

Elismert reumatológus rendel szombaton a Szatmárnémeti Aqua Medica kezelőbázisban.

Dr. Filipescu Ileana, a kolozsvári Megyei Korház Reumatológiai Szakosztályának főorvosa, valamint a Iuliu Hateganu Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetem előadó tanára szombaton ismét Szatmárnémetiben rendel.

Az Aquastar élmény és termalfürdő keretein belül november óta működő Aqua Medica kezelőbázisban Filipescu havonta egyszer, szombatonként délelőtt 10 órától fogadja a reumatológiai panaszokkal hozzá forduló pacienseket.

A kezelőbázisban hetente van szakorvosi rendelés, minden kedden Dr. Barabási Carmen és minden szerdán Dr. Matiz Carmen balneofizioterápiás főorvosok, havonta egyszer pedig Filipescu doktornő vizsgál.

"A reumatológia egy modern szakirány, amely az uttóbbi két évtizedben óriási fejlődésen ment keresztul a biológiai terápiákat, a betegségek kórtanát, a kezelések hatékonyságát illetően. Nagyon örvendek annak, hogy már reumatológus rezidensként alkalmam nyílt arra, hogy ösztöndijjal olyan képzéseken vegyek részt, mellyel tökéletesíthettem az egyetemen és a szakképesítésen szerzett tudásomat. Reumatológus főorvosként pedig a különböző konferenciákon, tanulmányutakon és egyetemi kutatások alatt szerzett tudást igyekszem a legkorszerűbb gyógyászati módszerrekel egybekötni. Ugyanakkor úgy látom, hogy az utóbbi években létrejött, helyi természeti források felhasználására épülő modern élmény és gyógyfürdő, mely nemcsak a szórakoztatásra, hanem a gyógyászatra is komoly hangsúlyt fektet, nagyban hozzájárul ahhoz, hogy Szatmárnémeti lakosai jobban odafigyeljenek egészségükre és lehetőséget teremt a megbetegedések szakszerűbb gyógyítására" - mondja a reumatológus főorvos.

A kezelőközpontban - amely az Aquastar aquapark épületében működik - a hidro-fizio-kinetoterápiás kezelések elsősorban degeneratív és gyulladásos, reumatikus betegségekben szenvedőknek, sérülések vagy sebészi beavatkozások utáni gyógyulási szakaszban ajánlottak (legyen szó gerincoszlopról vagy bármely izületről).

Fontos tudnivaló, hogy a balneo-fizio-kinetoterápiás kezelések igénybevételéhez szükséges az AquaMedica valamelyik szakorvosának a javallata, míg az egyébb szolgáltatások - massázs, gyógytorna - esetén elegendő a kezelőorvos által kitöltött küldőpapír vagy orvosi javaslat.

A szombati konzultációra még lehet jelentkezni, a további konzultációs időpontokról, valamint egyéb szolgáltatásokról, bővebb információért látogasson el személyesen a Gorunului utca 8. szám alatt található Aqua Medica Aquastar kezelőbázisra, vagy hívja a 0361-409-888-as telefonszámot, továbbá meglátogathatja a www.aquamedicasatumare.ro honlapot is.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: