2010-09-30 09:06:43• hírek • Szatmár.ro

Dr. Csernus Imre Szatmárnémetiben!

Illúziók, hazugságok és konfliktusok a párkapcsolatban az előadás címe.

2009 őszén Erdélyben is óriási sikerrel indult el a Magyarországon már fogalommá vált Mesterkurzus-előadássorozat, melynek keretében a legismertebb, legnépszerűbb magyar gondolkodókat és szakembereket hallgathatjuk meg hétköznapi életünk fontos pszichológiai és spirituális kérdéseiről.

Az elmúlt esztendő során Müller Péter, Dr. Vekerdy Tamás, Dr. Ranschburg Jenő és Dr. Csernus Imre is járt a sorozat keretében Marosvásárhelyen, Kolozsváron, Csíkszeredában és Sepsiszentgyörgyön. A neves magyar gondolkodókat minden városban zsúfolt teltház és határtalan szeretet fogadta.

Szatmárnémeti eddig kimaradt a sorozat helyszínei közül, ám a szervezők most igyekeznek pótolni ezt a hiányosságot, hiszen október 8-án végre városunkban is elindul a Mesterkurzus, a kíméletlen őszinteségéről és provokatív stílusáról híressé vált pszichiáter, Dr. Csernus Imre előadásával.

Dr. Csernus napjaink egyik legnépszerűbb magyar szerzője és médiaszemélyisége. Az eredetileg főként szenvedélybetegekkel foglalkozó orvos különös terápiás módszereivel és kimagasló eredményeivel hívta fel magára az újságírók figyelmét, majd Bevállalja? című tévéműsora széles körben is ismertté tette. A nő című könyve eddig több mint kétszázezer példányban fogyott el, előadásai pedig az ország minden pontján igazi eseménynek számítanak, amelyekre elővételben kapkodják el a jegyeket.


Dr. Csernus Imre
Dr. Csernus Imre


Egyéniségével megosztja az embereket: rengeteg híve, tisztelője, sőt rajongója van, míg másokból erős negatív indulatokat vált ki személyisége - csak közömbösnek nehéz maradni iránta. Ugyanakkor azt, hogy krízishelyzetekben rendkívül hatékony, és sokak életét mentette meg sajátos módszereivel, még ellenlábasai sem vitatják.

Csernus doktorral október 8-án este hét órakor, a Szakszervezetek Művelődési Házában találkozhatunk, ahol Illúziók, hazugságok és konfliktusok a párkapcsolatban címmel tart előadást a Mesterkurzus keretében.

Az előadás után Dr. Csernus szívesen válaszol a nézők kérdéseire is, és dedikálja a helyszínen megvásárolható könyveit, melyek mellett pszichológiai és spirituális témájú kötetek hatalmas választéka várja a nézőket, kedvező áron.

Jegyek kaphatók az Északi Színház jegypénztárában.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: