2010-10-06 10:32:07• hírek • Szatmár.ro

Dr. Csernus Imre Szatmárnémetiben!

Október 8-án végre Szatmárnémetiben is elindul a Magyarországon és Erdély számos városában is nagy népszerűségnek örvendő Mesterkurzus-előadássorozat, melynek keretében a legnevesebb magyar gondolkodókat és lélektani szakembereket hallgathatjuk meg hétköznapi életünk fontos és érdekes kérdéseiről.

Városunkban első alkalommal a provokatív, szókimondó stílusáról ismertté vált pszichiáterrel, Dr. Csernus Imrével találkozhatunk, aki a sorozat egyik legkedveltebb, bár leginkább megosztó személyiségű előadója is. Csernus doktor rendhagyó terápiás módszereivel és kimagaslóan jó eredményeivel hívta fel magára a média figyelmét. Bevállalja? címmel önálló műsort kapott az egyik televíziós csatornán, így az egész ország megismerhette a merészen kérdező és nyersen, kíméletlenül őszintén fogalmazó szakembert.

A műsor nyomán rengetegen lettek kíváncsiak rá, s A nő című könyvéből az elmúlt három év alatt több mint kétszázezer példány fogyott el, ami a magyar piacon egészen rendkívüli eredmény. Számtalan teltházas előadást tart országszerte és határon túl is, óriási népszerűségével talán csak Müller Péter versenyezhet. Általában a férfi-nő kapcsolat problémáiról és a megoldás lehetőségeiről beszél, mert véleménye szerint ezen a területen különösen nagy a baj napjainkban.


Dr. Csernus Imre
Dr. Csernus Imre


Szatmárnémeti előadásának címe: Illúziók, hazugságok és konfliktusok a párkapcsolatban.

Vajon, miért nem talál magának társat annyi nő és férfi, miközben saját bevallásuk szerint semmire se vágynak jobban, mint hogy végre megállapodjanak? Miért romlik meg rövid időn belül, és ér véget csúnya szakítással annyi szépen induló párkapcsolat? Mi az oka a véget nem érő játszmáknak és veszekedéseknek? Miért vagyunk olyan sokan reményvesztettek és boldogtalanok? Hogyan lehetne mindezt jobban csinálni?

Dr. Csernus október 8-án este hét órakor, a Szakszervezetek Művelődési Házában igyekszik választ adni ezekre a nehéz kérdésekre. Az előcsarnokban megvásárolhatjuk Dr. Csernus könyveit, DVD-it is, melyeket a szerző kérésre szívesen dedikál. Jegyek 30 lej ellenében az Északi Színház jegypénztárában kaphatók.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: