2012-06-05 11:39:42• hírek • Szatmár.ro

Dr. Bura László: Vasárnap Ilyés Gyulára szavazok!

Kedves szatmárnémetiek! Engedjék meg, hogy pár szóban bemutassam Önöknek Ilyés Gyulát, úgy ahogy én megismertem, és akit szakmai felkészültsége és tapasztalatai alapján Szatmárnémeti polgármesteri tisztségének betöltésére a legalkalmasabbnak tartok.

Ilyés Gyulának családi öröksége szülővárosának szeretete és fejlesztésének szolgálása. Két évtizednyi gazdasági és közigazgatási tevékenysége során bebizonyította, hogy rendelkezik a városvezetéshez szükséges képességekkel, megfelelő rálátással, meggondoltsággal és realitásérzékkel.

Polgármesterként a város dolgait nem elkülönítve, hanem mindvégig a maguk összességében és teljes áttekintésében szemléli, és ennek szellemében szervezi megoldásukat: megvalósítható dolgokat ígér, és ígéretei teljesítésében fáradtságot nem ismerve dolgozik.

Tisztelem Gyuszit, mert minden tevékenysége közösségi gyökerű, munkáját a város minden lakósa számára színvonalasabb és emberségesebb életkörülmények kialakításáért végzi. Becsülettel, kitartással és a törvény előírásait betartva dolgozik Szatmárnémeti jobb jövőjéért.

Hiszem azt, hogy ha Ilyés Gyulára bízzuk városunkat, ő ezután is minden energiájával a bajok és a hibák kiküszöbölésére, az elkezdett munka folytatására fog törekedni, mindannyiunk számára egy élhető Szatmárnémetit fog építeni.

Én vasárnap Ilyés Gyulára szavazok!

Tisztelettel,
Dr. Bura László
nyugdíjas igazgató, egyetemi előadó

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: