2014-11-18 13:23:25• hírek • Szatmár.ro

Pánikban a szatmári nők

Egyre több rémhír terjeng szatmárnémetiben meggyilkolt nőkről - sokan nem mernek kimenni este az utcára.

Több mint egy héttel ezelőtt találták meg a Szamos folyó partján, Szatmárnémeti új városközpontjának közvetlen szomszédságában az Északi Színház egyik színészének, Dorgai Gabriellának a holttestét. A nőt megerőszakolták és megfojtották, s bár a rendőrség nagy erőkkel kezdte meg a nyomozást az ügyben, eddig nem jutottak eredményre.

Azóta több olyan eset is a sajtó nyilvánossága elé került, amelyekben nőket támadtak meg a város különböző pontjain.

Ezzel párhuzamosan viszont elindult a rémhírek terjesztése is, a sajtóhoz hihetetlenebbnél hihetetlenebb történetek és hírek jutnak el. Az elmúlt hét folyamán a Draxlmeier üzem közelében talált holttestről érkezett hír, azt is terjesztették néhányan, hogy egy terhes meggyilkolt nőt találtak Szatmárnémetiben.

A legutóbbi rémhír - pontosabban kettő - kedden terjedt. Az egyik szerint a 16-os lakótelepen találták meg egy fiatal nő holttestét, a másik szerint a Vasúti híd közelében találták meg egy meggyilkolt nő holttestét. Természetesen egyik sem bizonyult igaznak.

Az viszont igaz, hogy egyre kevesebb nő mer sötétedés után gyalog a szatmári utcákra kimerészkedni, ugyanis Dorgai Gabriella gyilkosa még mindig szabadlábon van, a rendőrség, illetve az ügyészség semmit nem hoz nyilvánosságra a nyomozás kapcsán.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: