2014-11-14 20:55:48• hírek • Kocsis Zoltán

Hajmeresztő elmélet: Magyarországon már ölt(ek) Dorgai gyilkosa(i)

Fontos hasonlóságokat vél felfedezni egy tavaly ősszel Soroksáron elkövetett gyilkosság és Dorgai Gabriella halála között a magyarországi sajtó, azt sugallva: lehet, hogy a két nőt ugyanaz a személy vagy ugyanazok ölték meg.

A legolvasottabb magyar bulvárlap, a Blikk korábban a Szatmár.ro információi alapján számolt be Dorgai Gabriella brutális meggyilkolásáról, pénteken pedig egy meglepő elmélettel állt elő: a lap szerint nem kizárt, hogy a szatmárnémeti esetnek köze van egy tavaly szeptember 25-én, a Budapest melletti Soroksáron, a Duna partján történt gyilkossághoz. Akkor egy 36 éves nőt, Gyurik Krisztinát ölt meg vagy öltek meg. A nő éppen kocogni indult.

Az elmélet azonban meglehetősen ingatag lábakon áll. A Blikk figyelmét az keltette fel, hogy mindkét nőt megfojtották, mindkét eset folyó partján történt. A legmeglepőbb viszont, hogy mindkét nő holttestére meztelenül találtak rá - csak egyik lábukon volt lábbeli. A Blikk azt is megemlíti, hogy a magyar rendőrség a nyomozás során román nyomokat is követett.

Ennél aggasztóbb azonban, hogy péntek hajnalban ismét inzultáltak egy nőt Szatmárnémetiben. Az egyik helyi televízió beszámolója szerint az 56 éves nő reggel 05.00 órakor hagyta el a 17-es lakónegyedben, az UFO park közelében található lépcsőházat, amikor egy férfi lépett hozzá és megfogta a kezét. A nő leírása szerint a magas, fekete táskát viselő és erősen ittas férfi szexuális tartalmú szöveggel inzultálta őt, ám sikerült kirántania kezét és elszaladnia.

A rendőrség immár közel száz személyt hallgatott ki Dorgai Gabriella hétfő hajnali gyilkosságával kapcsolatban, ám továbbra sem tudni, ki vagy kik ölték meg a színésznőt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: