2012-09-12 08:22:34• hírek • Blikk.hu

Dopeman másodszor is otthagyta a nejét

Azt egyelőre nem árulta el a rapper, miért váltak szét újra az útjaik Andreával.

Újra szétváltak útjai Dopemannek és exfeleségének, Andreának! A szabad szájú rapper és egyetlen gyermeke anyjának házassága több mint két évvel ezelőtt egyszer már zátonyra futott, amikor Dopeman karácsonykor otthagyta a családját.

A válás után azonban nem sokáig bírták egymás nélkül az egykori házastársak. Mint azt a Blikk akkor megírta, a rapper és Andrea között mindössze öt hónapig tartott a mosolyszünet, majd miután Dopeman egyre többet járt látogatni kislányukat, Fannyt, rájöttek, mégsem tudnak egymás nélkül élni.

- Néha nagyon másképp látjuk a dolgokat, de el kell ismerjem, ilyen palival, mint én, tűzforró a feladat. Most újra randizunk! Az biztos, amikor együtt vagyunk hárman, a lányom szárnyal - nyilatkozta kapcsolatuk új fejezete idején a Tabu Tv kamerája előtt Dopeman.

Az újra fellángolt szerelemnek azonban a Blikk információi szerint megint csak vége szakadt, és a család ismét felbomlott. Szakításukat maga a rapper sem tagadja barátai és rajongói előtt, hiszen a közösségi portálon egy ideje már egyedülállónak tünteti fel magát. A bulvárlap megkeresésére azonban kétértelmű választ adott arra a kérdésre, igaz-e a hír, hogy újra szétváltak útjaik Andreával.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: