2008-11-13 13:30:12• hírek • Szatmár.ro

Door to door-kampány Kökényesden

Kökényesden kampányolt Günthner Tibor szenátorjelölt és Erdei D. István parlamenti képviselőjelölt szerda délután: a door to door (házról-házra) kampányakcióban önkéntesek osztogatták az RMDSZ-es szórólapokat, golyóstollakat, öngyújtókat, közben a két jelölt az érdekvédelmi szervezet támogatását kérte, házról-házra járva.

A kökényesdi polgárokkal történt elbeszélgetés közben - amelynek során a vidéki embereket érintő legfontosabb problémák szóba kerültek - Erdei és Günthner rámutattak: létfontosságú, hogy november 30-án az RMDSZ jelöltjeire szavazzanak a község lakosai.

A kampányolásban az egész helyi RMDSZ-stáb részt vett, Simon Levente polgármester vezetésével. A helyi tanács tagjai (amely testületben mindenki RMDSZ-es) felosztották egymás között az utcákat, így szervezték meg az elkövetkező időszakra a helyi kampányt, az utolsó héten komoly mozgósítást szerveznek, hogy az érdekvédelmi szervezet helyhatósági választásokon való jó szereplését parlamenti siker koronázza.

- A kökényesdiek és csedregiek elégedettek mindazzal, ami történt a községben az elmúlt időszakban, és úgy tűnik, azt is megértették, hogy további álmaik (járdaépítés, vízvezeték, szennyvízvezeték kiépítése, új iskola, parkosítás) megvalósulásának elengedhetetlen feltétele az, hogy a következő négy évben is vezető szerephez jusson az érdekvédelmi szervezet országos szinten - összegezte a két jelölt a sötétedésig tartó kampányút tapasztalatait.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: