2017-02-01 06:43:03• hírek • Blikk.hu

Döntöttek az orvosok: Tahi Tóth Lászlóra agyérműtét vár

Veszélyes agyérműtét vár Tahi Tóth Lászlóra. A Jászai Mari-díjas művész pénteken fekszik a sebészkés alá, mert csak műtéti úton tudják enyhíteni a tüneteit.

- A férjem jól van, a kórházi létet férfiasan viseli, és a humora is a régi - nyilatkozta a Blikknek Tahi Tóth felesége, Kárászy Szilvia, aki egy tapodtat sem mozdul férje betegágya mellől, az összes fellépését is lemondta a zongoraművész, hogy ápolhassa hitvesét. Lapunk érdeklődésére az érte aggódóknak részleteket is elárult a színművész állapotáról. - Pénteken lesz egy agyi műtét, bízunk benne, hogy mielőbb újra színpadra állhat - tette hozzá Kárászy, és nem győzi megköszönni a sok jókívánságot, amelyet az elmúlt másfél hétben kaptak.

- Még egyszer köszönjük a sok aggódó üzenetet és hívást, ez már önmagában fél gyógyulás volt. Kérünk mindenkit, hogy most legyenek ránk tekintettel és legyenek türelemmel a hírek tekintetében, ahogyan mi is azok vagyunk, és teljességgel a gyógyulásra koncentrálunk. Ígérem, értesítem a férjemet tisztelő és szerető közönséget, amint lesz újabb fejlemény - mondta lapunknak a zongoraművész.

Tahi Tóth László január 21-én, a József Attila Színház színpadán lett rosszul a Hattyúdal című darab előadása közben, amelyben Tamburás szerepét játszotta.

A cik folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: