2018-01-15 13:52:55• hírek • Bede Emőke

Döntött a bíróság: rács mögött marad az apai hármas gyilkosság gyanúsítottja

Mint arról január 14-én beszámoltunk, az apai hármasgyilkosság feltételezett elkövetője egészségügyi okokra hivatkozva hatósági felügyelet alá való helyezését kérelmezte.

R. Razvan nem először kérte szabadlábra helyezését. Panaszkodott már a börtönkosztra, és az is zavarta, hogy celláját egy másik gyilkosság gyanúsítottjával kell megosztania. Most újból szerencsét próbált: ezúttal hátfájdalomra panaszkodott. Az általa benyújtott dokumentum tanúsága szerint egy korábbi hátprobléma újult ki a börtönben tapasztalható rossz  körülmények miatt.
 

Hétfő délelőtt 11 órakor a szatmári törvényszék ítésze nemleges válasszal zárta rövidre az ügyet, azaz a brutális kegyetlenséggel elkövetett gyilkossággal gyanúsított továbbra is rácsok között marad. 
 

R. Razvan annak az apai hármas gyilkosságnak a fő gyanúsítottja, mely során egy házaspár, illetve a feleség édesanyjának életét oltották ki. Az eddigi információk szerint a konfliktus oka anyagi természetű lehetett, és ez szolgáltathatott okot a tettesnek arra, hogy végezzen szüleivel és nagymamájával. A férfi már az első naptól kezdve élénk figyelemmel követte a nyomozás állását, végül azonban az ő csuklóján kattant a bilincs. Annak ellenére, hogy tanúvallomások, közvetett és közvetlen bizonyítékok szólnak ellene, R. Razvan továbbra is kitart álláspontja mellett, azaz ártatlannak tartja magát. A férfit közvetlenül szülei temetéséről vitték el a rendőrök, azóta a börtön állandó lakója.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: