2009-07-15 11:25:36• hírek • Szatmár.ro

Döntőben a legtehetségesebbek

Most már bánkódhat, aki eddig nem adta le a jelentkezési lapját a Szatmár.ro és a MusiC'at Pub második karaoke maratonjára, hiszen a verseny selejtezői július 14-én, kedd este befejeződtek. Megvannak azok a tehetséges fiatalok, akik jövő héten a döntőben ismét megmutathatják énekhangjukat.

Július 14-én, kedd este nyolcan álltak a karaoke-maraton, profi fény-,és hangtechnikával ellátott színpadjára, hogy meggyőzzék a zsűrit tehetségesükről, és továbbjutási lehetőséget nyerjenek a döntőbe. Bagosi Gabriela, Jucan Rares, Waldman Zelah, Ugocean Péter, Jan Steenstra, Süveg Károly, Seres Stefania és Csoma Szabolcs István mérték össze képességeiket.

Közülük végül Süveg Károly egy musicallel, Waldman Zelah, Alanis Morisette Ironic című dalával, és a maximális pontszámot elért Jucan Rares, egy Britney Spears slágerrel szerzett magának helyet a finalisták között. Rajtuk kívül július 21-én, a döntőn Muntean Raduval, Délczeg Csongorral, Goie Mariussal, Surányi Botonddal, Paul Carinával és Halász Beával találkozhatunk.

Képgaléria:



Nekik kilencüknek lesz lehetőségük hazavinni a partnereink által felajánlott nyereményeket és különdíjakat, amelyeket ezúttal sem mulasztunk el bemutatni.

Tehát a verseny győztese a Musikhaus Attila hangszerkereskedés felajánlásával 800 lej kézpénzt tehet zsebre, és költheti arra amire éppen csak akarja. A második helyezett 700 lej értékű utazási csekket nyer, a Solarex Tours Utazási Iroda jóvoltából, amelyet egy általa választott úti célra használhat fel. A harmadik legjobban szereplő versenyző a Consult Scolari Egyesület 540 lej értékű angol nyelvtanfolyamán vehet részt. A dobogós helyezetteket ezúttal is arany, ezüst és bronz mikrofonnal díjazza a Szatmár.ro.

A különdíjak között az egyik férfi versenyzőnek egy 300 lejes öltönyt ajánl fel a Zitex Kft.  A hölgyeknek a Fitland kedveskedik egy wellness utalvánnyal, amely szintén 300 lej értékű.

Deac Mircea, a Művészeti Iskola igazgatója ezúttal is két különdíjat oszt szét a döntősök között, valakinek lehetősége lesz egy dalt rögzíteni az iskola profi stúdiójában, míg egy másik versenyző ingyen tanulhat egy évig az iskola énektanfolyamán. Mindezeken kívül a Musikhaus Attila hangszerkereskedés is készül meglepetés különdíjakkal. Azt se felejtsük ki a sorból, hogy a MusiC'at Pub minden versenyzőt ingyen itallal bátorít. Ez alkalomból nem csak a versenyzőknek kedveskedünk, ugyanis a Bäckerei Fastus jóvoltából július 21-én, a fináléban a közönséget is meglepjük néhány friss péksüteménnyel.

Az utolsó selejtező kiértékelésekor a zsűri úgy vélekedett, hogy az előző fordulókkal összehasonlítva átlagban ezúttal  némileg gyengébbek voltak a produkciók, éppen ezért a „bíráknak" most könnyebb dolguk volt... de csak addig, amíg a szervezőbrigád tréfás hangulatának köszönhetően elő nem kellett adniuk a Beatrice egyik dalát. A produkció bár nem aratott osztatlan sikert, hangulatfokozásként tökéletesen megfelelt.

Garantálni tudjuk, hogy a július 21-i döntő még szórakoztatóbb és izgalmasabb pillanatokat tartogat majd úgy a versenyzők, mind a vendégek számára. Aki ott szeretne lenni, jó tanácsként elmondanánk: mihamarabb jelezze asztalfoglalási szándékát.

Videó:



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: