2015-05-16 15:37:29• hírek • Szatmár.ro

Döntetlent játszott az Olimpia a Metalullal

A házigazda Olimpia már a harmadik percben gólt kapott, nehezen jött össze az egyenlítés.

A felsőházi rájátszás hetedik fordulójában a Szatmárnémeti Olimpia a Resicabányai Metalult látta vendégül. A resicaiak nemrég még a feljutásért küzdöttek, de a Temesvári Poli áthúzta a számításaikat - utóbbi csapatnak már biztos a helye a román foci első vonalában. Így mind a vendégek, mind pedig a házigazdák különösebb tét nélkül vágtak neki a találkozónak.

Ennek ellenére a vendégek nagyon gyorsan megszerezték a vezetést: a 3. percben Anitoiu 20 méterről lőtt a szatmári kapura, a labda pedig a hosszú sarokban állt meg. Az Olimpia már a 27. percben egyenlíthetett volna, Robert Cristian a büntetőterületen belül szabálytalankodott Markussal szemben, a bíró pedig büntetőt ítélt. Ezt Salagean rúgta, a középre lőtt labdát viszont Ciuca lábban védte. A 30. percben hat méterről fejelt a szatmári kapu felé Szabó, de Sutának sikerült védenie.

A második félidőben sokat támadott az Olimpia, Salagean beívelt labdáit viszont a 83. percig nem tudták értékesíteni a házigazdák. A 83. percben aztán Salagean szögletét Onicasnak sikerült a resicai kapuba fejelnie, ezzel pedig be is állította az 1-1-es végeredményt.



Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: