2008-09-24 19:49:50• hírek • Szatmár.ro

Döntetlent játszott a VSK Beszterce ellen

Igazi derbi hangulatban zajlott le szerda délután a másodosztályos férfi kézilabda bajnokság rangadója, a Szatmárnémeti VSK és a Besztercei CSM között.

A Sportlíceum új termében telt ház, mintegy 300 főnyi közönség és felfokozott hangulat fogadta a csapatokat. A meccs első gólját a szatmáriak szerezték Birtalan révén, aki a VSK első három találatát jegyezte.

A vendégek közben négyet lőttek, de utána, a félidő végéig mindig a hazaiaknál volt az előny. A szünetbeli háromgólos fór később ötre is növekedett (18-13), ám utána gödörbe került a VSK, a besztercei együttes 20-20-ra egyenlített, és Birtalan elhibázott hetese után előnyhöz is jutott.

A szatmári csapat legeredményesebb játékosa 25-24-es besztercei vezetésnél két perccel a vége előtt ismét hetest hibázott, de hamarosan jóvátetette hibáját, így a végeredmény: 25-25, döntetlen.

A osztály, 3. forduló: Szatmárnémeti VSK-Besztercei CSM HCM 25-25 (14-11). A szatmári gólszerzők: Birtalan 12, Mateş 2, Oláh János 2, Ferenţ 2, Ardelean 2, Varga 1, Nagy 1, Szepesi 1, Savlovschi 1, Oláh Barna 1.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: