2016-10-01 12:42:43• hírek • Szatmár.ro

Döntetlennel végződött a Calarasi elleni összecsapás

Az Olimpia végig fölényben játszott, de nem sikerült itthon tartani a három pontot.

Veszélyes ellenfelet fogadott szombaton délelőtt a Szatmárnémeti Olimpia. A Dunarea Calarasi csapata az elmúlt szezonban osztályozót játszott a feljutásért, így a szatmáriak sejtették, hogy nem lesz gyaloggalopp a találkozó. A pénteki sajtótájákoztatón Bogdan Andone a bátor játékot látta jó ellenszernek a Dunarea ellen, a fiúk pedig tartották magukat az edzői utasításhoz.

Már az első percekben közel kerültek a gólhelyzethez, ekkor mindenki sima Oli-győzelemre számított. Aztán a 10. percben először jutottak el az ellenfelek a szatmári kapuig, és a büntetőterületen kialakult kavarodásból előbb kapufa majd gól lett: Sandru 4-5 méterről rúgta a hálóba a labdát. A folytatásban az Olimpia folytatta a rohamokat, a 40 percben aztán Dumitru Munteanu egyenlített ki.

A második félidő is izgalmas volt. A 60. percben Ludusan Pana-hoz passzolt, aki 12 méterről nagy gólt lőtt - a kapusnak esélye sem volt a védésre. A 62. percben a Dunarea emberhátrányba került, Matei a pálya közepén elkövetett szabálytalanságáért megkapta a második sárga lapját is...

A szatmári előny azonban nem tartott sokáig, Kanda beadott labdáját Mircea Stefan fejelte a szatmári kapuba a 66. percben.

Az utolsó percekig az Olimpia támadott, a Calarasi viszont jó ellentámadásokkal válaszolt ezekre. Az eredmény viszont nem változott, így maradt a döntetlen és a sárga-kékek hazai veretlensége.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: