2013-09-07 14:27:39• hírek • Szatmár.ro

Döntetlennel kezdte a második ligás szereplést az Olimpia

Verőfényes napsütésben, több mint ötezer néző előtt hazai pályán kezdte a B-ligás szereplést az Olimpia. Csík Tibor fiai ugyan többet támadtak, a mérkőzés vége 1:1-es döntetlen lett.

Némileg megújult stadionban fogadta a Szatmárnémeti Olimpia a Craiovai Universeitate csapatát szombaton 11 órakor. A lelátó egy részét leszigetelték, lefestették, új kapuk is kerültek a pályára. Felszerelték azt az 1500 széket is, melyeknek péntek délután még nem érkeztek meg, így a munka éjszakára maradt. A drukkerek örültek az új ülőalkalmatosságoknak, szinte mindeniket elfoglalták.

Több újdonság is várta a nézőket az új idényben: a belépésnél mindenki karszalagot kapott, bent pedig lehetőség volt rágcsálni- és innivaló vásárlására is. A szünetben azonban akik elhagyták a stadiont, csak egy újabb jegy vásárlásával térhettek vissza.

A mérkőzés sajnos kevés izgalmas pillanatot hozott - legalábbis a 60. percig. Az összecsapást ha jellemezni szeretnénk, arra leginkább az "idényeleji" kifejezés lenne találó. Az Olimpia támadgatott, a Craiova védekezett, de sajnos sokszor ellaposodott az összecsapás, igazi izgalmakra a második félidőig várni kellett.

Ekkor, a már említett bűvös 60. percben a Craiova támadott, a szatmári kapus kijött a labdára és összeütközött az egyik védővel, aminek az lett a vége, hogy a labda lecsorgott, Baran pedig az üres kapuba gurította a labdát.

A sárga-kékek ekkor érezték: erőteljes támadó-játék nélkül nem lesz győzelem, a támadások sorának pedig meg is lett az eredménye. Feiert buktatták a büntetőterületen belül a 85. percben, a bíró pedig tizenegyest ítélt. Bujor értékesítette is a büntetőt, s bár a folytatásban is támadott az Olimpia, a győzelemhez szükséges gólt már nem sikerült összehozni.

Csík Tibor vezetőedző a meccset követő sajtótájékoztatón elmondta: a csapat nem két pontot vesztett, hanem egy pontot nyert az idénykezdésen. A döntetlenért is megdolgoztak a fiúk, akiknek a játékán érződött, hogy hiányzik a második ligás tapasztalat.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: