2017-08-12 11:15:05• hírek • Szatmár.ro

Döntetlen lett az Olimpia első hazai pályán játszott meccse

Az első félidőben az ifjúi lelkesedés, a másodikban az idősebbek tapasztalata volt a döntő.

A 2017/2018-as, második ligás labdarúgó bajnokság második fordulójában a Szatmárnémeti Olimpia az Academia Clinceni csapatát fogadta. Az első fordulóban Selymes Tibor vezetőedző legénysége győzelmet aratott a Metalogtlobus otthonában, a szombati meccs előtt pedig a lelkesedés akkora volt az öltözőben, hogy a csapatkapitány szerint csak a győzelmet tartották a sárga-kék mezes fiúk elfogadhatónak.

Az első félidőt látva pedig biztosak voltunk benne, hogy össze is jön a győzelem a gyakorlatilag nagyban megújult Olimpia bemutatkozó-meccsén. A fiúk mindent beleadva építettek fel támadásokat, azt követően is, hogy a 25. percben Lusamba megszerezte a vezetést a hazai csapatnak. Igaz, volt a Clinceni-nek is egy-két villanása, de összességében az Olimpia dominálta az első félidőt.

Ám jött a második, amiben az ellenfél kerekedett felül. Igaz, ezt csak a 86. percben tudták gólra váltani. A hátvéd Matei hosszú előrepasszát Constantinescu vette át és lőtte a kapus mellett a hálóba. A 89. percben gólközelbe jutott az Olimpia: Brata szögletét Muresan fejjel irányította a kapu irányába - és a hálóőr kezébe. Ezzel nem értek véget az izgalmak, a Clinceni majdnem elvitte a három pontot a 90. percben, de Barbu fejese a szatmári kapu mellett zúgott el.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: