2015-05-31 16:49:06• hírek • Szatmár.ro

Döntetlen lett a tét nélküli Oli-Poli összecsapás

Japán sztrájk az Olimpiánál - a játékosok fehér karszalaggal léptek pályára.

Szombaton az Olimpia stadionban, mintegy kétszáz néző előtt játszotta a bajnokság utolsó mérkőzését a szatmári csapat a Temesvári Poli ellen. Mindkét együttes számára kevésbé volt fontos a mérkőzés, a tabellán a helyezést semmilyen eredmény nem befolyásolta.

Ennek megfelelően a Poli rengeteg junior korú játékossal lépett pályára, lehetőséget adva nekik, hogy bajnoki meccsen bizonyítsanak. Az Olimpia játákosai fehér karszalaggal játszottak, így jelezve elégedetlenségüket a csapattal kapcsolatban kialakult helyzettel, miszerint a helyi tanács nem utalta át a klubnak a kért támogatást.

A mérkőzésen a temesvári juniorok bizonyítani akartak és ennek megfelelően fölényben is játszottak, bár az első félidőben nem esett gól. A második játékrészben aztán, az 59. percben Popescu szerezte meg a vendégek első gólját. Az egyenlítésre nem kellett sokat várni: a 65. percben Faur fejelt nyolc méterről a temesvári kapuba.

A 85. percben egy incidenst követően mindkét csapat 10 emberrel maradt a pályán. A labdáért folytatott harcban Bocsan arcon rúgta Markust, aki hevesen tiltakozott a bírónál - emiatt pedig mindketten piros lapot kaptak. A hosszabbítás második percében Onicas közel volt a győztes gól megszerzéséhez, de a labdája a kapu mellett süvített el.

A meccs utáni sajtótájékoztatón nem csak a két csapat edzői, hanem az Olimpia játékosai és a klub elnöke, Dan Babut is részt vett. Ezen kiderült: a klub tartozik a játékosoknak a legutóbbi fizetéssel, s a játékosok és az edzők is meglehetősen kilátástalannak tartják az Olimpia helyzetét. Egyesek szerint ilyen körülmények között a következő bajnokságban való indulás is kétséges.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: