2013-07-24 14:13:22• hírek • Kocsis Zoltán

Döntetlen az Olimpia aknasugatagi edzőtáborában

fotó: Szatmar.ro archívum
fotó: Szatmar.ro archívum

Július 24-én, szerdán az Olimpia labdarúgócsapata lejátszotta újabb felkészülési mérkőzését. A második osztályba való visszatérésre készülő sárga-kék csapat 1-1-es döntetlent játszott a Nagybányai FCM ellenében.

Az Aknasugatagon lejátszott találkozón a harmadik osztályba visszajutó nagybányaiak szerezték meg a vezetést az 55. percben. Előnyüknek nem sokáig örülhettek, mivel két perccel később Molnár büntetőjével az Olimpia egyenlített, beállítva ezzel a végeredményt.

„A fiúk jól boldogultak. Annak ellenére elégedett vagyok a csapat teljesítményével, hogy igazi nagy gólszerzési lehetőségből csak keveset tudtunk kialakítani. Összességében ez egy remek felkészülési mérkőzés volt. A fiúk nem tudtak kellőképpen koncentrálni, hiányzott belőlük a frissesség. De hát ez természetes is, hiszen keményen dolgoznak az edzéseken ", értékelt a találkozó után Csík Tibor vezetőedző.

A mérkőzés sajátossága, hogy az egykori kiváló védőből lett remek tréner a szünetben teljesen kicserélte csapatát, így a keret valamennyi játékosa bizonyítási lehetőséghez jutott.

Az Olimpia labdarúgói a hét végéig maradnak a máramarosi településen, majd szombaton már a magyarországi Kisvárdán lépnek pályára egy négy csapatos tornán, ahol a hazaiakon kívül Cigánd és Ebes szerepel még. Előbbiben szerepel két ex-olimpiás játékos, Roszel Róbert és Tempfli Imre.

A  keret alakulásával kapcsolatban Csík elmondta, Dulcea már nem igazol az Olimpiához, hanem valószínűleg az UTA-ban folytatja, Lemac sorsa pedig még nem dőlt el.

Olimpia - Nagybánya 1-1

Az Olimpia összetétele az első félidőben: Anca - Mos, Ene, Iuhas, Munteanu. Gavrilescu, Villand, Roghina, Zsiga, Bujor, Feier.
Az Olimpia összetétele a második félidőben: Suta - Cozma, Sabau, Hanus, Molnar, Micas, Kinczel, Dragos, Prodan, Schwartcopf, Batea.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: