2011-12-07 18:23:17• hírek • Szatmar.ro

Döntetlen a barátságos meccsen

A Calarasi-on elért nagyszerű győzelem után a Szatmárnémeti VSK férfi kézilabdacsapata szerda délben egy barátságos meccsen fogadta az „ősi ellenséget", azaz a Nagybányai Minaurt. Az összecsapáson szinte mindenki pályára lépett, a két gárda pedig nem bírt egymással - 34-34 lett a vége.

Palkó János és Nicolae Istrate úgy döntött, hogy Surducannak és Popnak pihenőt szavaz, rajtuk kívül viszont mindenki pályára lépett. Hasonlóképpen a vendégeknél is mindenki lehetőséget kapott és ők nem okoztak csalódást, hisz a második vonalba visszaeső „bányászok" remekül tartották magukat.

A mérkőzés kiegyenlített csatát hozott, mindkét csapat vezetett akár két-három góllal is. A szünetre a VSK még 17-16-os előnnyel vonulhatott, a végére azonban elfogyott a fórja - 34-34-et mutatott az eredményjelző tábla.

A VSK vasárnap már tétmeccsen lép pályára, 11 órától a Suceavát fogadja. A szatmáriak tűnnek a párharc esélyesének, legalábbis ami a tabellán elfoglalt helyezéseket illeti: az erdélyiek a 8., a moldvaiak 10. helyen állnak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: