2017-11-05 08:38:12• hírek • Szatmar.ro

Döntetlen a Ripensia ellen – két szöglet után született a két gól

A Nagyváradon elszenvedett vereséget követően az Olimpia hazai pályán 1-1-es döntetlent ért a második osztályú labdarúgás bajnokság 15. fordulójában a Temesvári Ripensia ellen. A vezetést a vendégek szerezték meg a 24. percben Ioan Dumitru révén, amire hét perccel később jött a hazaiak válasza Cristian Munteanunak köszönhetően. Mindkét találatot egy-egy szöglet előzött meg.

A 24. percben Dumitru közelről fejelt Florin Muntean kapujába, a 31. minutumban pedig Dumitru Muntean passzolt a sarokrúgást követően Cristrian Munteanuhoz, akinek nem volt más dolga, csak hogy közelről a hálóba rúgja a labdát.

 

A mérkőzésen mindkét csapat előtt több gólszerzési lehetőség is adódott, ám ezekkel ne tudtak élni. Az Olimpia játékosai ráadásul kétszer is eltalálták a kapufát: a 33. percben Olivier Lusamba, a 66. minutumban pedig Vasile Pop. A 80. percben Cosmin Bura durva belépőjét követően emberhátrányba került hazaiak végül örülhettek az egy pontnak, a vendégek ugyanis az utolsó tíz percben három komoly gólhelyzetet alakítottak ki és puskáztak el.

 

Döntetlenjével az Olimpia 14. helyen áll a tabellán, szerdán pedig a 7. Marosvásárhely otthonában folytatja a szezont.

 

Olimpia- Temesvári Ripensia 1-1
gólok:
Munteanu (31.) illetve Dumitru (24.)
Az Olimpia összeállítása:  Fl. Muntean (csk.) - Szász (46. Miholca), D. Muntean, Duruş, Hlinca, Cr. Munteanu, Bura, R. Rus, Vas. Pop (76. Achim), Brata, Lusamba (82. Villand)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: