2013-03-08 09:27:22• hírek • Blikk.hu

Megfenyegették Hajdú Pétert

Életveszélyesen megfenyegette egy titokzatos férfi Hajdú Pétert.

Az ügy előzménye az volt, hogy a Frizbiben néhány héttel ezelőtt vendégül látott a műsorvezető egy állítólagos látót, Ildikót, aki bekötött szemmel elolvasott egy szöveget. Később Hajdú megtanulta a trükköt, és bebizonyította, maga is képes a mentalisták által előszeretettel alkalmazott illúziókeltésre. Mindezt csütörtök reggel a Music FM stúdiójában a showman bemutatta Pordán Petrának és István Dánielnek.

Néhány perccel később csörgött a mobilja, Pordán Petra hívta. Beszámolt neki, hogy egy rekedt hangú férfi folyamatosan hívogatja, azt állítva, hogy Hajdú elvette a szendvicsét az óvodában, ezért akar vele beszélni. A Frizbi atyja visszahívta a telefonálót.

- Kiderült, fele sem tréfa a történetnek. A férfi azt mondta, ő Ildikó barátja, nyomdafestéket nem tűrő módon szidott végig. Azt mondta, nagyon nagy bajom lesz, ha nem hagyom abba Ildikó lejáratását, hosszú időt fogok a kórházban tölteni, vigyázzak, ha az utcára lépek. Figyeljek oda, mert el fog csapni valami - magyarázta a Blikknek feldúltan Hajdú. - Kérte, szálljak le Ildikóról, vagy kicsinál. Kérdeztem, hogy arról az Ildikóról van szó, aki ellen Romániában körözés folyik? Mert az folyik. Róla volt szó, mint kiderült.

A teljes terjedelmű cikk itt olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: