2013-10-09 10:08:59• hírek • Blikk.hu

Dömsödi: Megfogtam a zakójánál, átlöktem az ajtón

Dömsödi Gábor Friderikusz és Hajdú serpája voltam című botránykönyvben tálalja ki eddig elfojtott véleményét egykori közvetlen munkatársairól, Friderikusz Sándorról és Hajdú Péterről.

A tévés berkekben kulisszák mögött zajló megalázásokat, intrikákat, politikai háttéralkukat is kifecsegi. A három éve tévében nem látható polgármester, lapkiadónál több intim titkot kevesen tudnak a két ma is sztárként foglalkoztatott kollégája párkapcsolatairól, sztárallűrjeiről, de fényűző életmódjuk luxusáról is lerántja a leplet. Dömsödi állítja: neki nem savanyú a szőlő, nem sértettségből pakolt ki, bár azt nem titkolja, hogy Hajdú Péterrel a végletekig megromlott a viszonya.

Hajdúról úgy tartja, a NÉVshwoR kezdetén annyira tehetségtelen volt, hogy csak tortaszeletelésre és szereplők bekonferálására látszott alkalmasnak.

Helyette dolgoztak a szerencsére kitűnő szakemberek. Dömsödi szerint jobban is ment a munka, ha Hajdú – aki a NÉVshowR külső felvételeinek helyszínére sleppjével, barátokkal, később családjával, bébiszitterrel érkezett, gyakran több apartmant is elfoglalva, míg a stábtagokat közös szobákba szorította be –- szokása szerint elaludt, ezért késett a forgatásról, vagy a szállodákban maradt gyerekeivel pancsolni, elment síelni, ilyenkor legalább nem hátráltatta a felvételeket.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: