2018. november. 16., péntek
Névnap:
2017-12-11 06:55:09• hírek • Blikk.hu

Dombóvári István állásába került a rosszul sikerült poén

A Dombi becenevű humorista hét éve az RTL Klub reggeli műsorában az egyik műsorvezető nemi identitásán élcelődött, amely után gyakorlatilag kirúgták a csatornától, pedig a Showder Klub egyik vezető arca volt.

Mint azt a Story4 TV ArcKép (hétfő, 22 óra) című műsorában elmesélte, azért is engedte meg magának a sikamlós poénokat, mert jó volt a viszonya vendéglátójával – akinek a nevét gondosan kerülte visszaemlékezésekor.
 

– Barátok voltunk, sőt, még ma is azok vagyunk, ezért is engedhettük ezt meg magunknak, mert megvolt a nexus. Szeretném leszögezni, hogy nem sértődött meg, nincs harag – mesélte az incidensről Dombóvári.
 

A beszélgetés azonban balul sült el, a női ruhába öltöztetett férfi műsorvezető nem vette a poént, fagyos hangulatban zajlott a néhány perces megjelenés. A humoristát „feljelentették”, sőt, emlékei szerint néhány jószándékú kolléga már erősen felturbózva adta tovább a sztorit, amely azonnal az állásába került.
 

– Harminc perc alatt kivágtak a műsorból úgy, hogy aznap este lett volna Showder Klub, amelynek én voltam a műsorvezetője – emlékezett vissza a humorista, hozzátéve, onnan kivágni már nem lehetett, ezért műsorváltozással oldották volna meg a helyzetet, hogy az esti poénözön ne kerüljön adásba Dombóvári azonban nem hagyta annyiban a dolgot, és meghallgatást kért Kolosi Péter programigazgatótól. Nem is elsősorban maga miatt, hanem hogy standupos kollégáit mentse, kegyelmet kérjen nekik.
 

 Elmondtam, hogy amit kaptam, jogos, elszúrtam – magyarázta Dombi a riporter Kadarkai Endrén– Ki vagyok rúgva, sajnálom, megbántam, viszont azt erős büntetésnek tartom, hogy az esti adást is kivágják, mert van benne több kolléga is, akik ne bűnhődjenek miattam. Annyit kérdeztem még, az ajtóból, kifelé: te láttad ezt az adást? Mondta, hogy nem, de elmondták, milyen volt. Annyit kértem, hogy mielőtt felelős vezetői döntést hoz, legalább nézze meg. Félórával később hívott röhögve, hogy megnézte és vicces volt. Vissza az egész. Az esti adás lemehetett, én pedig kaptam egy szóbeli figyelmeztetést, hogy legközelebb mérjem fel az élő adás súlyát.


Még több bulvárhírért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: