2016-04-26 14:05:17• hírek • Kocsis Zoltán

Tizenhárom éves gyereket gázoltak el a Károlyi úton RÉSZLETEK!

fotó: portalsm.ro
fotó: portalsm.ro

Újabb súlyos közlekedési baleset történt Szatmárnémetiben kedd kora délután, amikor a Károlyi úton személygépkocsi gázolt el egy gyereket. Információink szerint az áldozat  megsérült, de állapota szerencsére nem súlyos.

A baleset kora délután 13.00 óra körül történt a Károlyi úton, a Dana hotel közelében. Szemtanúk szerint a 13 éves gyerek kerékpárral közlekedett, amikor egyelőre ismeretlen okból egy személygépkocsi elgázolta.

A rendőrség tájékoztatása szerint a gyerek állapota nem súlyos, ennek ellenére azonnal kórházba szállították. A gépkocsit vezető 30 év körüli nő sokkot kapott az esetet követően, a rendőrségnek csak nehezen sikerült szót értenie vele.

Öt napon belül ez a második olyan eset, hogy tíz év körüli gyerek esik közlekedési baleset áldozatául Szatmárnémetiben: pénteken a Batizi úton egy kilenc éves kislányt ütöttek el.


Frissítve!

A Szatmár Megyei Rendőrség hivatalos közleménye szerint a balesetet a 13 éves O.V. okozta, aki kerékpárral tartott Vetés irányából Szatmárnémeti felé, majd hirtelen, anélkül, hogy körülnézett volna, balra fordult. Éppen az őt előzni készülő Dacia Logan elé.

A személygépkocsit azonban az első hírekkel ellentétben nem egy 30 év körüli nő, hanem az 58 éves szamosdarai Iosif B. vezette. A helyszíni vizsgálatok szerint a férfi nem állt alkohol hatása alatt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: