2009-04-22 09:39:30• hírek • Szatmár.ro

Újraaszfaltoznak három utcát

Szerdán lezárult a szatmárnémeti a Lucian Blaga, az Independentei sugárút és az Ambudului utca fejújítására kiírt licit.

A három utca újraaszfaltozására két cég tett ajánlatot: a szatmárnémeti Alfarom a bukaresti Bitunova céggel társulva és a németországi Kemnabau. A benyújtott dokumentáció szerint, az előbbi 1,6 millióért, az utóbbi pedig 2,2 millió lejért végezné el a munkálatokat.

„A felújítást az Alfarom-Bitunova társulás fogja elvégezni. A másik jelentkező cégnek hat nap áll a rendelkezésére, hogy felebezzen"- tájékoztatta a Szatmár.ro-t Kereskenyi Gábor alpolgármester, a bizottság elnöke.

Amennyiben a vesztes cég nem fellebbez, április 29-én sor kerülhet a nyertes cég és a polgármesteri hivatal közötti szerződéskötésre. A munkálatok elvégzésére 100 nap áll a kivitelező cég rendelkezésére.

A Lucian Blaga sugárutat nem fogják teljes hosszában újraaszfaltozni, csupán azt a részt ahol nagyon meg van rongálódva az útburkolat. Ezen a három utcán nem szükséges a vezetékek cseréje, így a munkálatok megkezdésére hamarosan sor kerülhet.

A Lucian Blaga, az Independentei és az Ambudului utcákon nem lesz kátyuzás, hanem kicserilk az útburkolatot

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: