2015-09-08 01:18:35• hírek • Blikk.hu

Dögös bombázó lett az X-Faktor-győztes kislány!

Igazi dögös csaj lett az X-Faktor egykori kislányából. Tóth Andi mindössze tizenöt volt, amikor tavaly megnyerte a tehetségkutató ötödik szériáját. Az első előválogatókon, amikor sikerült bekerülnie a versenybe, még egy kamasz állt a zsűri színe elé. Kuriózumnak számított, hogy egy ilyen fiatal lány ilyen hihetetlenül jól adja elő a Hooligans Legyen valami című dalát, de már akkor érezni lehetett, hogy Andiban van valami.

Aztán a műsor segítségével egyre inkább megtalálta a saját stílusát, és egy rockos kis csajként száguldott végig az élő show-kon egészen a dobogó legfelső fokáig. Persze hiába öltöztették a stylistok olykor nagyestélyibe, azért Andi mégis csak tizenöt éves maradt.

Alig egy évvel később viszont szinte rá sem lehet ismerni Tóth Andira. Hol van már az a kissé fiús, rockos stílus, amellyel tavaly berobbant a köztudatba?

Az RTL Klub múlt héten rendezett 18. születésnapi partiján igazi dögös csaj jött velünk szembe Tóth Andi személyében. Ruhája olyan falatnyi volt, hogy szinte alig takart valamit, és amelyben Andinak szépen kikerekedtek az idomai. Mindemellett pedig a szőkés hajat is sötétre váltotta, ami szintén idősebbé teszi egy kissé az összhatást.

A teljes cikket itt olvashatod el!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: