2005-11-14 14:14:15• hírek • Szatmár.ro

Döglött patkány a chipsben

Egy jól megtermett oszlásban lévő döglött patkány lapult a chips-es zacsi mélyén.

 

Oszlásnak indult döglött patkányt talált egy chipses csomag alján három orosz férfi, akik az eset kapcsán 374 millió forintnak megfelelő összegű kártérítésért folyamodnak a gyártó céghez.

A rothadó, de még felismerhető állapotban lévő patkány egy óriás zacskó burgonyachips legalján lapult, s szerencsére a három férfi csupán néhány szemet fogyasztott el a ropogtatni valóból, mielőtt észre vették volna, hogy valami nincs rendben - mondta annak a moszkvai klinikának az egyik illetékese, ahová a sértettek a lelet felbukkanása után azonnal jelentkező heveny hányingerükkel segítségért fordultak.

Nem volt nehéz rájönniük, hogy kedvelt csemegéjük valahogy nem olyan, mint máskor, a zacskóból ugyanis a felnyitást követően azonnal rettenetes bűz áradt, és valahogy a chips zamata sem volt olyan, mint máskor - mondta az Ananova hírportál szerint a klinika szóvivője.

Minden jel arra mutat, hogy a patkány nem élve került bele a zacskóba a csomagolás közben. Az első vizsgálatok szerint ugyanis az állatot a krumplival együtt feldolgozták, megsütötték, ízesítették és fűszerezték, majd légmentesen csomagolták.

ma.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: