2016-06-29 13:32:04• hírek • Szatmár.ro

Dog Day - Rendhagyó kutyás nap július 9-én

Egy esemény, amelyen nem a törzskönyv, hanem a kutya-gazdi kapcsolat kerül előtérbe!

Az Alpha K9 és több szatmári kisállattartással kapcsolatos vállalkozás és non profit szervezetek együttműködése révén július 9-én, 11 órai kezdettel,  Dog Day címmel egy újszerű kutyás rendezvényt tartanak Szatmárnémetiben, a Strand utca 4. szám alatt.

Kedvenceddel alkalmad lesz részt venni a kutya-gazdi futóversenyen, a legjobb betanított trükkök versenyén is értékes nyereményekre tehetsz szert. Nem marad el természetesen a szépségverseny sem, amelyen ez alkalommal keverék kutyák is részt vehetnek majd.

Az esemény részeként bemutatkozik a Kutyás Gazdik Egyesülete, akiknek képviselői segítenek megismerkedni az általuk működtetett Smiley Dog kutyasétáltató parkkal is.

Jelen lesz a Freelife Állatvédő Egyesület küldöttsége és védenceik is: lehetőség lesz kutyusok örökbefogadására is.

Távolabbi vendégei is lesznek a rendezvénynek: a koloszvári Pet Joy kutyatánc-bemutatót fog tartani, a Máramaros megyei Gini House pedig az Alpha K9-cel partnerségben örző-védő showt mutat be.

Attól sem kell tartanod, hogy a rendezvény ideje alatt megéhezel vagy megszomjazol: az eseményen lesz ivásra-evésre is lehetőség, a jó hangulatról pedig egy lemezlovas fog gondoskodni. A belépés ingyenes, a szervezők minden gazdit és kutyát nagy szeretettel várnak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: