2013-11-28 16:17:56• hírek • Szatmár.ro

Dobshow lesz a G. M. Zamfirescu Művelődési Központban

A Szakszervezetek Művelődési Házában szervezik meg az ütőhangszerek szatmári ünnepét.

A G. M. Zamfirescu Művelődési Központ immár ötödik alkalommal szervez nagyszabású dobshowt Ritmusok zajai címmel. A rendezvényre november 29-én kerül sor 18 órai kezdettel a Szakszervezetek Művelődési Házának az előadótermében.

Az est házigazdája természetesen a szatmári legendás dobos, Cserey Csaba, illetve Jean Baciu lesznek.

A rendezvényen, amelyre a belépés ingyenes, több ismert és neves dobos fog fellépni Szatmárnémetiből illetve Nagykárolyból: Fisár Csaba, Balogh Francisc-Edmund és Gindele Gábor is. Meghallgathatjuk továbbá a bukaresti Horea Banciu és a kovásznai Flaviu Hosu produkcióját is.

De a legjobban valószínűleg az est sztárfellépőjének a produkcióját várják a dob-rajongók: a magyar-algériai együttes, Fatima Gozlan & Khamasatribe koncertje felejthetetlennek ígérkezik.

A rendezvényen fellépnek majd a profik mellett dobolni és egyéb ütőhangszereket megszólaltatni igyekvő tanulók is, összesen 22-en: Fabian-Czikai Noel, Lobont-Puscas Damian, Pataki Édua Tamara, Simon Benjamin, Muresan Yanna Alesia, Kiss Péter, Veres Ioan-Florian, Pető Leonidász, Sever Teodor, Kengye Csongor, Kovács Norbert, Toma Gabriel Claudiu, Boer Erik, Poszet Dániel, Heinrich Gábor, Szulczer Dávid, Sipos Cristian, Rosu Bogdan, Garda Márk, Székely Martin, Kiss Szabolcs és Tallián Krisztián.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: