2009-08-24 10:32:59• hírek • Parajdi Andrea

Dobrády Ákost is imádta a közönség

Az éjféli tűzijáték előtt a TNT zenekarból ismert Dobrády Ákos koncertezett a Nagykárolyi Városnapok záróestéjén. A rendezvénysorozat idén olyannyira jól sikerült, hogy a szervezőknek több ezer embert sikerült kicsalogatniuk Nagykároly központjába.

Idén a Nagykárolyi Városnapok szervezői valóban eltalálták mire van szüksége a helyieknek és a környékbelieknek. Bár napközben is szép számmal voltak érdeklődök a változatos programsorozatokra, a legtöbben azért az esti koncertekre gyűltek össze.

Ahogyan arról már az összeállított képgalériánk is árulkodott a városnapok első napján, szombaton Caramel és a 3 Sud Est zenekar egykori tagja Laurentiu Duta voltak a sztárfellépők.

A vasárnap délelőtti borongós időjárás sokaknak kedvét szegte, így a kora délutáni órákban meg is csappant a nézelődők és sétálgatók száma. Estére mire a koncertsorozat elkezdődött, az időjárás is kellemesebbre váltott, így Nikola, majd Dobrády Ákos is népes közönség előtt léphetett színpadra.

A vasárnap este is a szombatihoz hasonló hangulatban telt, s hamar bebizonyosodott, hogy a helyiek nem csak Caramelért de Dobrády Ákosért is valóban rajonganak. A sztár több mint egy órán át énekelt a közönségnek, akik kívülről fújták az énekes népszerű slágereit, a Kicsi gesztenyét még a kicsik is ismerték.


Az éjféli tűzijáték előtt a TNT zenekarból ismert Dobrády Ákos koncertezett a Nagykárolyi Városnapok záróestéjén.
A TNT zenekarból ismert Dobrády Ákos koncertezett a Nagykárolyi Városnapok záróestéjén


Képgaléria:


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: