2017-11-21 12:40:05• hírek • Szatmár.ro

Dobparádé és blues koncert várja a szatmáriakat

E hónap 23-a és 25-é igazi zenei csemegét tartogat a szatmárnémeti közönség számára, csütörtökön blues koncert lesz, szombaton pedig kilencedik alkalommal találkoznak a szatmári dobosok.

November 23-án, este 20 órától a Poesis Club ad otthont a BluesCore zenekar koncertjének. A dinamikus zenekar jelenleg három tagot számlál: Liviu Pop dobos, Hanno Hofer gitáros és énekes, valamint Raul Kusek, aki Hammond-orgonán játszik. Repertoárjukban főként klasszikus blues és soul dalok találhatók, viszont nem zárkóznak el a zenei improvizációktól sem. A koncertre helyet foglalni a 0744127595-es telefonszámon lehet.
 

Ugyancsak ebben a hónapban, 25-én kilencedik alkalommal találkoznak a szatmári dobosok és különleges meghívottaik. A Ritmusok zajai esemény meghívottja ez alkalommal a Layanda zenekar, melynek tagjai: Fodor Réka, László Lilla, Tóth Szabolcs, Ölvedi Gábor és Kovács Andor. A találkozón 30 dobos vesz majd részt, a belépés természetesen ingyenes. A Ritmusok zajainak a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ ad majd otthont, az érdeklődőket szeretettel várják szombaton 6 órától.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: