2010-04-13 11:08:57• hírek • Szatmár.ro

Dobos Attila, biztonságtechnikus

Cikksorozatunkban nemrég elindított szakértői rovatunk tanácsadóit és szakembereit szeretnék közelebbről bemutatni olvasóinknak.

Most biztonságtechnikusunkat mutatjuk be az olvasóknak, aki főként vagyonvédelemmel, tűzvédelemmel és számítástechnikával foglalkozik. Dobos Attila 1979. december 15-én született Szatmárnémetiben. Tanulmányait a „Hám János" Római Katolikus Iskolaközpontban végezte, ezt követően pedig a budapesti Gábor Dénes Műszaki Főiskola biztonságszervezői műszaki informatika szakán tanult. Attila elmondta, hogy az informatika elsősorban a hobbija, amelynek világával hivatásszerűen 1998 óta foglalkozik. A biztonságtechnikával a későbbiekben ismerkedett meg, de ennek világa nagyon megragadta, hiszen a mai világban nagyon fontos a biztonság és a védelem. Biztonságtechnikai szakértőnk szerint szakmája változatos és sokszínű. Nem egy monoton hivatás, hiszen mindig különböző problémákkal találkozik, ami által mindennap újabb és újabb tapasztalatokat szerez.

Szakértőnk elmondta, hogy az évek során több külföldi és belföldi cég biztonsági rendszerével foglalkozott, és örül, ha többen is hozzá fordulnak segítségért. Attila szerint Szatmár megyében még kevesen foglalkoznak biztonságtechnikával. Tény, hogy nem egy veszélyes megye, de a biztonság és védelem mindenhol nagy fontossággal bír. Szakértőnk célja az, hogy a közösséggel megismertesse a biztonságos informatikát és a biztonságtechnika fontosságát, valamint tanácsokat adjon különböző problémákra.

Attila szerint nemrég elindított szakértői rovatunk sok olvasónak nagy segítséget nyújthat, hiszen különböző témakörben nem kell az olvasóknak személyesen szakembereket felkeresniük, hanem kérdéseikkel egyszerűen a Szatmár.ro szakértőinkhez fordulhatnak, akik szívesen segítenek  és adnak tanácsot bármilyen probléma megoldásában.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: