2006-08-02 23:19:56• hírek • Szatmár.ro

Dobó Kata már öreg Andynek?

 Andy Vajna hamar talált magának párt, amióta szakitottak Dobó Katával.

Egy, a neve elhallgatását kérő hollywoodi informátor szerint már régóta a levegőben volt Andy Vajna és Dobó Kata szakításának előszele. A pár ugyanis jó ideje nem jelent meg együtt nyilvánosan.

"Emellett érdekes az is, hogy amíg együtt voltak, Andy nem szorgalmazta, hogy Kata nagyobb szerepet kapjon valamelyik filmben, pedig nyilván adhatott volna neki lehetőséget. Most pedig, amikor már szakításra kerül a sor, Kata azonnal főszerepet játszik a Szabadság, szerelem című produkcióban" - mondja a hollywoodi színészfeleség.

Úgy hírlik, Andynek az volt a legfontosabb, hogy Kata otthon várja őt csinosan, kidolgozott kis testével. A színésznő közben pedig csak fogyott, és egy nemrégiben megjelent interjúban arról panaszkodott, hogy nehéz megfelelnie a magyarok elvárásainak, mert  mindenki azt hiszi, hogy Amerikában fenékig tejfel az élet.
Most azonban Kata itthon újra bizonyíthat, méghozzá saját erejéből. Andy pedig boldogan él tovább Kelemen Éva Mariannával, a csinos modell-írónővel, aki jóval fiatalabb Katánál. Lehet, hogy a 61 éves producernek már öreg volt a harmincas évei elején járó színésznő?

(Star híre alapján ma.hu)

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: