2014-11-13 09:22:10• hírek • Blikk.hu

Dobó Kata elhagyta gyereke apját

Hat boldogságban együtt töltött év és egy közös gyerek után szakított párjával Dobó Kata.


A színésznő az Éva magazinnak vallott a szétválás okairól, ahol azt is elárulta, barátságban válnak el lánya édesapjával, és a jövőben is közösen nevelik majd a ma már hároméves Szofit.

Pedig szerelmükért igazán megszenvedtek. Ahogy arról a Blikk még 2008-ban elsőként beszámolt, Dobó Kata egy békéscsabai vendégszereplés alkalmával szeretett bele a Jókai Színház akkori zenei vezetőjébe, Gulyás Leventébe.

Katát akkor éppen a Lüzisztraté főszerepére kérte fel a teátrum igazgatója. A főváros és Békéscsaba között lévő mintegy 220 kilométeres távolság miatt a színésznő egy időre a megyeszékhelyi színészházban rendezte be ideiglenes otthonát, amely hamarosan szerelmi fészekké nőtte ki magát. Katát ugyanis hónapokon keresztül gyengéd szálak fűzték a zenei rendezőhöz, aki végül úgy döntött: Dobó Kata miatt elhagyja a családját.

A férfinak akkor már két pici gyereke volt feleségétől, akit akkor megtalált a Blikk. Az asszonyt érthető módon rettentően megviselte, hogy férje megcsalta és elhagyta egy friss szerelemért. Úgy tűnt azonban, hogy az idő Katáékat igazolja, hiszen Levente Budapestre költözött, és bár házasság nem lett a kapcsolatból, de kisbabát vállaltak a színésznővel. Szofi ma már hároméves, boldogságuk megrendíthetetlennek tűnt. Eddig. Legalábbis erre enged következtetni Kata vallomása az Éva magazinban.

Olvassa tovább a hírt a Blikk.hu portálon!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: