2017-10-13 06:48:42• hírek • Blikk.hu

Döbbenetes: pszichiátrián kezelik az X-Faktort feladó énekest

Pszichiátriai osztályon kezelik az X-Faktor e héten kilépő versenyzőjét, Nagy Krisztiánt – értesült a Blikk. A tehetség az utolsó pillanatban döntött úgy, hogy mégsem vág bele a műsor döntőjébe, úgy érezte, nincs elég ereje a versenyhez.

Az RTL Klub sajtótájékoztatón közölte, hogy Nagy feladta a versenyt. A Blikk egy vidéki kórházban megtalálta a fiatal énekest, aki elmesélte lapunknak kálváriáját, de ígéri, visszatér még a színpadra.

– Az elmúlt hónapok történései annyira megviseltek lelkileg, fizikailag és szellemileg is, hogy úgy éreztem, nem bírom tovább. Egyik reggel felébredtem, rám tört egy sírógörcs, és csak zokogtam egész nap. Ekkor már tudtam, hogy ez a show-biznisz nem nekem való, nem bírja a lelkem.

Jelenleg is egy vidéki kórház pszichiátriai osztályán fekszem, ahová önként jöttem el, hogy meggyógyítsanak – árulta el Nagy, akinek lelki és fizikai egyensúlyát gyógyszeres kezeléssel igyekeznek helyreállítani az orvosok.

– Egyelőre nincs konkrét diagnózis, de az biztos, hogy a továbbiakban is szükségem lesz gyógyszerekre, mert elég labilis az idegrendszerem, és a depresszióra is hajlamos vagyok. Sajnos nem tudtam feldolgozni a műsorral járó stresszt, és talán soha nem is tudnám azt a fajta sikert.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: