2018-08-03 05:15:35• hírek • Blikk.hu

Döbbenetes fordulat a VV Fanni-ügyben: holttest nélkül is lezárják a nyomozást

A Blikk információi szerint a rendőrség annyi bizonyítékot gyűjtött össze, hogy az ügyészség akár holttest hiányában is vádat emelhet B. László ellen.

"Úgy tudom, még várnak bizonyos iratokra a nyomozók, de heteken belül minden a kezükben lesz, és lezárják a nyomozást. Az összes iratot átadják majd az ügyészeknek, akik a vádemelésről döntenek. Úgy tudom, akkor is lezárják a nyomozást, és emberölés lesz a vád a férfi ellen, ha nem kerül elő a lány holtteste" – árulta el a Blikknek egy neve elhallgatását kérő bennfentes.


Az azonban még nagy kérdés, hogy a rendőröknek sikerült-e annyi vallomást, informatikai, nyom- és igazságügyi orvos szakértői véleményt begyűjteniük, amelyek akár a gyilkosság minősített esetét is alátámaszthatják. Azaz kiderülhet, hogy előre kitervelten, aljas indokból, különös kegyetlenséggel, nyereségvágyból kellett-e meghalnia a ValóVilág egykori játékosának. Ez ugyanis jóval nagyobb büntetést vonna maga után.


A Blikk.hu megkereste a Novozánszki család ügyvédjét, dr. Lichy Józsefet, aki szintén úgy értesült, hogy a rendőri munka a vége felé jár.


"Én is úgy tudom, hogy hamarosan lezárják a nyomozati szakaszt, ami nagyon nagy teljesítmény ennyi idő után, általában sokkal több ideig szokott tartani egy ekkora ügyben. Meglátásom szerint nagyon profi és összehangolt munka folyt a hatóság részéről. Mind a magam nevében, mind a Novozánszki család nevében elmondhatom, milyen nagy megkönnyebbülés, hogy belátható időn belül pont kerülhet az ügy végére" – nyilatkozta lapunknak a védőügyvéd.

Fanni édesanyja, Katalin a mai napig nem dolgozta fel, hogy szeretett lányát soha többé nem ölelheti magához.


"Bár valóban örülök, ha az igazi bűnös megkapja méltó büntetését, azért titkon mindennap azzal a reménnyel kelek, hogy egyszer megszólal a telefonom, hogy megvan a lányom holtteste. Szeretnék tőle méltóképpen végső búcsút venni" – mondta megtörten Fanni édesanyja.


Igaz, a nyomozás hamarosan lezárul, ám ez nem jelenti azt, hogy nem keresik tovább Fanni holttestét, ugyanis a kutatás tovább folytatódik. Eddig több százmillió forint a nyomozati költség, speciális keresőkutyákat és a legmodernebb eszközöket is bevetették már az egész országra kiterjesztett keresés során.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# ballagók2020 # koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: