2020-05-28 07:47:29• hírek • Blikk.hu

Döbbenetes álhíreket terjesztettek Bódi Margóról

Álhíreket terjesztettek Bódi Margóról (58), ezzel igen kellemetlen helyzetbe hozva az énekesnőt! Bódi Guszti (61) feleségéről egy kamu információkat megosztó oldal azt írta, megcsalta a férjét, ráadásul nem is akárkivel: a portál szerint Margó szeretője ByeAlex (35). Sőt, a cikk részletesen beszámolt a „románcukról”.

– Sokkot kaptam, amikor megláttam. Azt állították, hogy megcsalom a férjemet! Ráadásul nem is titkoljuk a viszonyt, mert több helyen kiszívtam Alex nyakát, ami látszik is – kezdte felháborodva lapunknak Margó. Az énekesnő tudta, ezt nem hagyhatja annyiban, a becsülete forgott kockán.
 

– Nálunk, lováriknál hatalmas szégyen már a feltételezés is, hogy egy nő megcsalja az urát, hát még az, hogy ország-világ ezt olvashatja – folytatta méltatlankodva az énekesnő, aki rengeteg üzenetet kapott a cikk miatt. – Sokan megvédtek, hogy ez biztosan nem igaz, mert tudják, sosem csalnám meg Gusztit. Persze mindig vannak olyanok, akik elhiszik ezeket a hülyeségeket, és ők nem kímélik az embert. Azonnal ügyvédet fogadtunk, ő írt az oldal üzemeltetőjének, majd döntöttünk, ha nem tűnik el a cikk, megyünk a rendőrségre, feljelentést teszünk, mert ez becsületsértés, szégyenbe hoztak. Ráadásul szegény Alexet is, őt is nagyon sajnálom – folytatta Margó.
 

ByeAlexet is megkerestük az eset kapcsán, de nem kívánt nyilatkozni.

Az ügyvédi felszólítás után lekerült a cikk az oldalról. Ám ugyanezen honlapon még mindig megtalálható egy iromány, amelyben Bódi Csabit (39) vádolják testi sértéssel, ráadásul állítólag az X-Faktor sztárját, Manuelt (19) verte meg egy benzinkúton.
 

– Ez a cikk még ott van az oldalon, de eddig nem tulajdonítottunk jelentőséget neki. Azt gondoltuk, tudják az emberek, ez nem lehet igaz, a fiam sosem tenne ilyet. Ám a történtek után ezt sem hagyjuk annyiban – magyarázta Margó. – Korábban azt írták, hogy Guszti kórházba került Thaiföldön, mert elkapta a koronavírust, és lélegeztetőgépen van. A családtagok sírva hívtak minket, hogy mi történt. Most már nem hagyjuk magunkat, és megmutatjuk, hogy Bódiékkal nem lehet packázni!
 

A szakértő szerint évekig pereskedhettek volna, Margónak szerencséje volt, hogy hamar eltűnt az őt becsmérlő cikk.

– A rendőrség rágalmazás vagy becsületsértés miatt indíthat nyomozást, ám megítélheti úgy, az előbbi a bíróság jogkörébe tartozik. Ilyen esetben magánindítvánnyal lehet élni. Egy ilyen ügy akár évekig is elhúzódhat, és a sértett félnek kell az illetéket is fizetnie, viszont kevés esetben találják meg az oldal üzemeltetőit, így anyagi kártérítés ritkán van – mondta lapunknak dr. Szilágyi Roland ügyvéd.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# ballagók2020 # koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: