2017-04-30 14:44:08• hírek • Kocsis Zoltán

Döbbenetes! Élőben kísérelt meg öngyilkosságot egy szatmári kamasz

Élőben, a Facebook nyilvánossága előtt kísérelt meg öngyilkosságot egy Szatmár megyei kamasz szombat este. Az ok ezúttal nem a Kék Bálna volt, hanem egy fiatal lány volt.

A józsefházai fiú öngyilkossági kísérlete előtt ugyanis kétségbeesett szerelmes üzeneteket posztolt egy bizonyos Szonjának. Ezt követően bekapcsolta telefonja kameráját, belépett a Facebookra és felvágta bal kezének ereit! Előtte még közölte, hogy magához vette apja telefonját, nehogy valaki értesíteni tudja!

A presasm.ro hírportál értesülései szerint a 18 éves fiú apjával és annak anyjával él Józsefházán. Szülei elváltak, anyja jelenleg Portugáliában tartózkodik. Döbbenetes tettét szerelmének egyik barátnője vette észre és ő értesítette hozzátartozóit. A fiút a Szatmár Megyei Kórházba szállították.

A presasm.ro felhívja a figyelmet, hogy az utóbbi bő egy hónapban ez már az ötödik eset, hogy fiatal kísérelt meg öngyilkosságot Szatmár megyében. Március végén Nagygércén egy 14 éves fiú akasztotta fel magát. Őt már nem tudták megmenteni, nem úgy azt a 13 éves lányt, aki néhány héttel később ugyanazon a településen próbált meg véget vetni életének. Szintén április elején két lánytestvér hajtott végre – szerencsére sikertelen - kísérletet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: