2018-10-31 04:13:50• hírek • Blikk.hu

Döbbenet: Király Viktor nem esett ki, egyszerűen kiírták a Voice-ból

Király Viktort a forgatókönyvírók ejtették ki a tehetségkutatóból, mert úgy gondolták, elég hírneve van már neki Magyarországon.

Az énekes új könyvében, A Király családban mesélt többek közt az amerikai tévéműsor kulisszatitkairól, például, hogy előre meg volt írva, mikor kell kiesnie, de mentora, Adam Levine nagyotmondásáról is elárult egyet s mást. Viktor szerint a férfi azzal győzködte, megnyerheti a versenyt, és biztosította őt arról, támogatja majd karrierje építésében, így őt választotta segítőjének. Ez végül nem egészen így történt, a magyar énekesnek csalódnia kellett a Maroon 5 frontemberében.
 

"Persze tisztában vagyok vele, hogyan működnek ezek a műsorok, de jólesett volna, ha tényleg együttműködünk" - árulta el a Borsnak Viktor, aki a történtek ellenére nem haragszik Levine-re.
 

Nem ez volt az egyetlen meglepő fordulat The Voice-os szereplésével kapcsolatban: mint később kiderült, jó oka volt annak, hogy távoznia kellett a tehetségkutatóból. Hiába volt a közönség kedvence, az énekesnek később maga a producer vallotta be egy VIP rendezvényen, hogy egyszerűen kiírták a műsorból.
 

"A távozásom szerepelt a forgatókönyvben. Merthogy nekem már van egy magyar karrierem, és előnyt élveztek velem szemben az amerikai, ismeretlen tehetségek, és egész egyszerűen lejárt az időm a műsorban" - idézte a producer szavait a Budapestre visszatért zenész. Édesapja egyébként, aki menedzserként dolgozik, már érezte a jelekből, mi vár a fiára. A kiválasztott dal magában nem volt elég hatásos, de ők azért megpróbálták átdolgoztni úgy, hogy Viktor tényleg megmutathassa vele a tehetségét a világnak. Az adás előtt azonban kiderült, csak az eredetit adhatja elő.
 

"Ekkor viszont már tudtam, hogy mi áll abban a bizonyos forgatókönyvben"-mondta Viktor apja, Király Tamás, aki azt is hozzátette, mindezek mellett csak előnyére vált gyermekének a szereplés, hiszen így a nevét a tengerentúlon is megismerhették. Viktorban sem maradt tüske a történtek miatt, és ugyan azóta hazaérkezett már Magyarországra, mindenképp élni fog a felkínálkozó külföldi lehetőségekkel.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: