2018-09-11 14:13:01• hírek • Szatmár.ro

Dobbantó program - lakóotthon, és annál is több

A Szigetlanka (Lunca Sighet) utca 33. alatt található épületben összesen három lakás, egy tágas közösségi tér, valamint számos gazdasági helyiség és egy óriási kert is található.

A lakók számára az otthonos hangulathoz hozzájárul a megannyi közös programlehetőség és szakkör. Az udvar és a kert pedig egy hosszú nap után szabadlevegős kikapcsolódásra csábít.

 

A lakások albérletként szolgálnak majd a törekvő és szorgalmas, önmagáról gondoskodni tudó, tanuló vagy dolgozó fiataloknak és fiatal házasoknak. Az ajánlat egy évre szól, de akár 3 évre is meghosszabbítható, amennyiben a lakó által vállalt fejlődés biztosított.

 

A lakóegységek öszkomfortos, új, 2-3 szobás lakások főzési és mosássi lehetőséggel. Független alszámlálókkal (víz, gáz, villany) rendelkeznek.

 

Az ajánlatban nem csupán a lakhatási lehetőség a fontos. Az Alapítvány az épület közösségi terében és a gazdasági helyiségeiben, valamint a több, mint 3000 négyzetméteres kertjében szakköröket és képzéseket tart a jövőben. Ezeken a foglalkozásokon az albérletek lakói is részt vehetnek

 

A lakók a szakmai- és a tanulmányi előmenetelükkel kapcsolatosan további útmutatásra is számíthatnak a Hans Linder Alapítványtól, hiszen ezzel a programmal a szervezet célja az, hogy a helyi fiatalságot támogassa, segítséget nyújtson a hosszútávú céljaik elérésében.

 

Az albérletekbe líceumi, posztliceális képzésben vagy szakképzésben résztvevő diákok, illetve pályakezdő, gyakorlatozó vagy dolgozó fiatalok és fiatal házaspárok nyerhetnek felvételt. Az önmagukról gondoskodni tudó, céljaikért tettrekész, felelősségteljes fiatal felnőttek jelentkezését várják leginkább.

 

A jelentkezési határidő 2018. szeptember 20. Fontos megjegyezni, hogy a lakóotthonba a felvétel egy űrlapon benyújtott pályázat és személyes beszélgetés alapján történik. Az albérleti szerződés feltételeiről a személyes beszélgetés alapján egyeztetnek a felek. A pályázati űrlap megtalálható az Alapítvány székhelyén, Szatmárnémetiben a Ceahlaului utca 38. szám alatt.

 

Az ajánlattal kapcsolatos további információ a Hans Lindner Alapítvány székhelyén, a Ceahlaului utca 38. szám alatt és a 0261-715-136-os telefonszámon kérhető.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: