2009-06-12 15:57:34• hírek • Gozner Gertrud

Divattrendek a fodrászatban

Továbbra is nagy divat rövid hajnál a bob - tudtuk meg Vajda Katalintól, az Aphrodité szépségszalon fodrászától. A legújabb szatmári frizuratrendek után érdeklődve a szakember elmesélte, hogy a hosszabb hajkoronával rendelkező hölgyek többnyire a lépcsőzetes vágást választják, de a hajegyenesítés sem ment ki még a divatból, ez mondhatni alapszolgáltatásnak számít, hisz szinte minden vendég kéri.

A dauer sem számít divatjamúltnak - tette hozzá, mivel akinek nem áll jól a sima haj így egy könnyen kezelhető frizurát készíthet magának. Ballagások és esküvők alkalmával sokan kérnek kontyot - magyarázta Katalin. A túlbonyolított modellek helyett a laza kontyok hódítanak, amit nagyon könnyű elkészíteni, egyszerű feltekerés után pár szálat kihúzva kétoldalt máris készen van az ünnepi viselet.

Aki elégedetlen a haja hosszával, avagy dúsabbat szeretne, annak a póthajas hosszabbítást ajánlja a fodrász. Ezeket a frizurákat 40 centiméteres természetes hajból készítik el, a hajszálakhoz rögzítve. Ez az eredeti hajjal együtt nő, és akár 6-7 hónapig megmarad a hajzatban. Az eljárás során körülbelül száz tincset illesztenek a hajkoronába - magyarázta Katalin.

Ami az elkövetkező szezont illeti, a szakember szerint továbbra is hódítani fognak aszimmetrikus vágások, mind a rövid, mind a hosszú hajnál. Különösen kedvelt az egészen rövid tépett frizura is, elől a frufrunál kicsit hosszabbra hagyva. Ezeket a frizurákat otthon is egy kis habbal és kézügyességgel könnyen el lehet készíteni, a vágást azonban bízzuk rá a szakemberre - tanácsolja az Aphrodité szalon fodrásza.


Vajda Katalin, az Aphrodité Szalon fodrásza munka közben.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: