2008-12-12 18:52:33• hírek • Parajdi Andrea

Sportruházati bolt nyílt

Kizárólag világhírű márkákat forgalmaz a Team Sport nevű sportruházati bolt, amely pénteken nyílt meg Szatmárnémetiben.

A Team Sport sportruházati üzletláncnak Debrecenben van a központja, ahol 500 négyzetméteren szolgálják ki a vásárlókat. Két hónappal ezelőtt Nagyváradon nyílt meg az első romániai Team Sport bolt, amelyhez immár a Szatmárnémeti üzlet is csatlakozott.

A péntek délutáni megnyitón a két tulajdonos Katona Zoltán, és Mészáros Roland elmondták, az általuk forgalmazott sportfelszerelésekkel több kézilabda, és focicsapatot öltöztettek fel, s városunkba sem zárkóznak el a névadó szponzor-szerződésektől.

A megnyitón Kereskényi Gábor alpolgármester is jelen volt, aki beszámolt arról, hogy már kialakult a Városi Sportklub és a Team Sport cég között egy együttműködés, ugyanis aláírtak egy szerződést a női kosárlabda, és a férfi kézilabda csapatok öltöztetésére vonatkozóan. -Sok sikert kívánok a vállalkozáshoz, számunkra mindenképpen örvendetes tény, hogy a gazdasági válság időszakában új befektetők érkeznek Szatmárnémetibe -mondta az alpolgármester.

A Stefan Cel Mare 26 szám alatt található Team Sport boltban széles választékban találhatók női és férfi sportcipők, alsó-,és felsőruházat, illetve válogathatunk a különböző sportokban használatos védőfelszerelések közül is. Megrendelésre egyébként rövid időn belül leszállítják a kért sportruházatot.

Team Sport néven sportruházati bolt nyílt Szatmárnémetiben.

Team Sport néven sportruházati bolt nyílt Szatmárnémetiben.

Team Sport néven sportruházati bolt nyílt Szatmárnémetiben.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: