2012-11-20 12:02:25• hírek • Póti Orsolya

Divatbemutatóval ünnepelték a névnapokat

A hagyományokhoz híven idén is felköszöntötték az Erzsébeteket és a Katalinokat a szatmárnémeti Reménység Központban, de a hagyományoktól eltérően divatbemutatóval ünnepelték idén a jeles napokat. A rendezvényre a szatmári Inedit Divatház közreműködésével került sor.

Állt a bál november 20-án a Szatmári Egyházmegyei Caritas Szervezet égisze alatt működő Reménység Központban A központ szép korú tagjai Erzsébet és Katalin-napot ünnepeltek, ugyanakkor divatbemutatót tartottak az szatmári Inedit Divatház jóvoltából.

A manökenek az idősek sorából kerültek ki, akik a divatház őszi-téli kollekcióját mutatták be a közönségnek. A húsz manökent zsűri értékelte, melynek többek között tagja volt Löchli Tünde Terézia, a Szatmári Caritas Szervezet vezetője, Sorina Tulin, az Inedit igazgatónője, Marcela Papici alpolgármester asszony, a szatmári sajtó részéről pedig Kovács Eszter és Laczkó Éva újságírók.

A divatbemutatóra jelentkező idősek mindannyian oklevélben részesültek, de a zsűri külön díjazta a legkarizmatikusabb férfi és női manökent, illetve közönségdíjat is osztottak. Ez utóbbit Hannus Maria nyerte el, a legkarizmatikusabb manökennek pedig Kiss Anát és Pinkovai Elemért választották.

Az oklevelek átadását követően Sorina Tulan elmondta: nagy öröm, hogy ilyen színvonalas rendezvényt sikerült összehozni a központ idős tagjainak együttműködésével és megígérte, hogy jövőre is megszervez egy hasonló bemutatót.

A divatbemutatót táncos mulatság követte, mely mint minden alkalommal, most is jó hangulatban zajlott.

Dkvatbemutató Reménység Központ from Szatmar.ro on Vimeo.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: