2014-05-09 13:59:37• hírek • Szatmár.ro

Megnyitotta kapuit a Glamour Fashion Days

Hét szatmári dizájner ruhakölteményei és hét szatmári varroda árucikkeit lehet megnézni és megvenni.

A szatmárnémeti Grand Mall bevásárlóközpontban pénteken és szombaton minden a divatról szól - két napon keresztül tart ugyanis a Glamour Fashion Days nevet viselő program, amelyet az üzlet a Transilvania Designers Egyesülettel partnerségben szervezett meg. A hivatalos megnyitóra pénteken 10 órakor került sor, amelyen a helyi polgármesteri hivatalt Radu Roca alpolgármester, a szervező egyesületet Alena Ignatescu divattervező, a helyszínt bitzosító Grand Mallt pedig Marius Crisan igazgató képviselte.

Crisan kihangsúlyozta: a mostani esemény is része annak a rendezvénysorozatnak, amelyet a bevásárlóközpont szervez az év folyamán, s melynek célja, hogy megmozgassák a szatmáriakat, megmutatva nekik számtalan pihenési, szórakozási vagy vásárlási lehetőséget. Ennek a programsorozatnak volt a része a nemrég megszervezett esküvői, illetve turisztikai kiállítás is.

A Glamour Fashion Days keretében szatmárnémeti ruhagyártók mutatják be éppen aktuális kollekcióikat, illetve dizájnerek legújabb kreációival ismerkedhetünk meg. A választék színes: láthatunk kiegészítőket, alkalmi ruhákat, ballagóknak, fiataloknak vagy éppen idősebbeknek szánt viseleteket, a divattervezők pedig izgalmas ruhakölteményekkel varázsolják el elsősorban a női vásárlókat.

Szatmári divattervezők alkotásaival ismerkedhetünk meg

A rendezvény mindkét napján 10 és 17 óra között tart a kiállítással egybekötött vásár. Pénteken 19 órai kezdettel estélyi ruhákat és férfiak számára készült alkalmi viseleteket tekinthetnek meg az érdeklődők. Szombaton szintén 19 órakor kezdődik a divatbemutató, ekkor viszont a bemutatott ruhák sokkal több kategóriát fognak érinteni.

A Glamour Fashion Days kiállítására és a hozzá kapcsolódó eseményekre a Grand Mall második emeleti rendezvénytermében kerül sor, a belépés természetesen ingyenes.

Fontos, hogy a rendezvényre kilátogatók tombolajegyet kapnak - a sorsoláson pedig egy szatmári divattervező által készített ruhát lehet megnyerni.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: