2010-07-03 12:02:42• hírek • Balog Anita

Megkezdődött az Opel Drag Racing

Gyönyörű tuningolt autók, villámgyors verdák, izgalmas versenyek és látványos showk várják a Szatmárnémeti Repülőtéren mindazokat, akik egy kicsi vonzalmat éreznek a motorsportok iránt. De nem csak az autózás szerelmesei találnak kedvükre való rendezvényeket a hétvégén: sörsátrak, dodzsempálya és egyéb programok várják a szórakozni vágyókat.

Folyamatosan érkeznek az érdeklődők a második alkalommal megrendezett Opel Drag Racingre. A tavalyi évben hatalmas sikert aratott rendezvény szervezői idén még nagyobb durranásra készültek, lesz jetcar-os bemutató, motoros show és természetesen gyorsulási verseny.

A rendezvény első óráiban a mai gyorsulási verseny időmérő futamai zajlottak, helyenként meglepő eredményt hozva. A 402 méteres versenypályán például egy Dacia Logan igen-igen megvert egy BMW-t, igaz, a profi kategóriában induló autót egy kicsit megbuherálták: a kompresszoros motorban 180 lóerő van, így nem csoda, hogy megverte a német csodát. rajtvonalhoz álltak itt négykerék-meghajtásos autócsodák, az egyik közönség-kedvenc pedig a Godzilla névre hallgató Nissan Skyline, amely a verseny egyik favoritjának számít.


A jetcart a showra készítik elő
A jetcart a showra készítik elő


Zajlanak a selejtező futamok
Zajlanak a selejtező futamok




Képgaléria:

Opel DragRacing program

 

Július 4., vasárnap

09,00 - kapunyitás

9.00 - 11,00 - beiratkozások

10,00 - Opel Kupa, 3 speciális kategória szerint

12,00 - JetCar Show, Gerd Habermann, Németország

12,30 - Szatmár Kupa, 5 speciális kategóriában

14.00 - Divatbemutató a Joy Beachen

15,00 - CEDC elődöntők és döntők

17,00 - díjátadás

18,00 - JetCar Show, Gerd Habermann Racing Team, Németország

A felsorolt programokkal párhuzamosan, melyek a versenypályán kerülnek bemutatásra, a Show és drift Arénában folyamatos programok várják az érdeklődőket. Itt a következőket láthatják a nézők: drift bemutató, drift taxi, streetfighter show, rally Show Titi Aurral és Borbély Károllyal, és nem utolsó sorban ebben az Arénában valamennyi nézőnknek lehetősége lesz kipróbálni a rendezvény hivatalos autóját, az Új Opel Astrát, a speciálisan erre a célra kialakított drive test pályán.

Az idei Opel Drag Racing szervezői felhívják minden, a rendezvényre vasárnap kilátogató figyelmét, hogy a vasárnapi napra megszüntetik a közönséget fogadó parkoló Aeroclub felőli bejáratát.

Az autóval érkező résztvevőket a Szatmárnémeti Repülőtér főbejáratához várják, innen irányítják majd őket a közönség számára fenntartott parkolóhelyek felé.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: