2010-01-18 12:14:47• hírek • Gozner Gertrud

Menyasszonyiruha-bemutató a színházban

Február 12 és 14 között a Szatmár Megyei Művészeti Múzeumban kerül megrendezésre az Art Marriage elnevezésű esküvői kiállítás és vásár - tudtuk meg Carmen Cadariu főszervezőtől.

A második alkalommal megrendezésre kerülő vásárnak a múzeum és a színház ad otthont, és az érdeklődők több tucat szépséges menyasszonyi ruhában gyönyörködhetnek. Azonban a kiállítás nem csak a ruhákról fog szólni, a helyszínen a házasulandó párok minden a lakodalommal és rendezvénnyel kapcsolatos kiegészítőt és kelléket megtalálhatnak - fejtette ki a szervező. Az egyre növekvő színvonal és bővülő kínálat miatt nem lehet elég korán elkezdeni a készülődést, a szervezést. A választás megkönnyítése érdekében a szervezők ezer katalógust fognak kiosztani a látogatók között - tette hozzá Cadariu.

A rendezvény fénypontjaként február 14-én délután 18 órától divatbemutatóra kerül sor a Szatmárnémeti Északi Színház színpadján. Ennek keretén belül egyrészt a menyasszonyi ruhák gyártói hozzák el az idei kínálatukat, valamint alkalmi eseményekre készült ruhák is bemutatásra kerülnek. A második részben a menyasszonyiruha-boltok és kölcsönzők kínálatának legjavát tekinthetik meg az érdeklődők, és végül, de nem utolsósorban fiatal designerek kreációi vonulnak fel a szatmári közönség előtt - nyilatkozta lapunknak a szervező.

Az est érdekessége, hogy a fiatal divattervezők munkáit az Északi Színház színésznői viselik és mutatják be a kiállítás közönségének - tette hozzá Cadariu. Ugyancsak az előadás keretén belül a színház román tagozata Federico García Lorca egyik színművéből, a Bernarda Alba házából mutat be részleteket.



Az Art Marriage-on minden leendő menyasszony megtalálhatja álmai ruháját


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: