2010-02-05 16:05:45• hírek • Gozner Gertrud

Divatbemutató a színházban

Pénteken az Északi Színház épületében megtartott sajtótájékoztató keretén belül ismertették a február 12 és 14 között a Szatmár Megyei Művészeti Múzeumban megrendezésre kerülő Art Marriage elnevezésű esküvői kiállítás és vásár programját.

Amint Carmen Fratila főszervezőtől megtudtuk, a második alkalommal megrendezésre kerülő vásárnak a múzeumon kívül a színház is otthont ad. Andrei Mihalache, a színházba román tagozatának művészeti igazgatója szerint egyedi élményben lesz részük azoknak, akik február 14-én eljönnek a város reprezentatív kulturális intézményében megtartott rendezvényre.

Ugyanis ez alkalommal mind a divat, mind a színház szerelmesei találnak kedvükre való programot. A színpadon az egymást követő divatbemutatókon a modellek mellett a fiatal színésznők is felvonulnak, ők az egyedi készítésű darabokat mutatják be a közönségnek. Egyúttal egy színházi darab is bemutatásra kerül, amelynek érdekessége hogy csak női szereplők játszanak benne. Federico García Lorca színműve, a Bernarda Alba háza szintén a házasság tematikáját boncolgatja.

Az expóra ellátogató közönség egy tombolajegy kitöltésével sorsoláson vehet részt, amelynek egyik fődíja egy kétszemélyes romantikus vacsora Bálint-nap estéjére. Ezen kívül egyéb értékes nyeremények is kiosztásra kerülnek. A kiállításon az idén összesen 12 cég vesz részt, a belépő a vasárnapi előadásra 15 lejbe fog kerülni - árulták el a szervezők.



Andrei Mihalache és Carmen Fratila a sajtótájékoztatón


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: