2018-02-14 08:47:06• hírek • Bede Emőke

Díszpolgári címet kaphat a donornak jelentkező fiú

Romeo rendkívüli tette nem csak a megyét, de az egész országot megérintette, most pedig úgy tűnik, újabb elismerésben részesülhet a nagylelkű fiatalember.

Mint arról portálunk is beszámolt, Kulcsár Romeo nem mindennapi tettre szánta el magát. Megismerve egy májbeteg lány történetét, úgy döntött, mája egy darabját felajánlja neki. Az elvégzett vizsgálatok igazolták, hogy a két szervezet kompatibilis egymással, így semmi sem állt a műtét útjába.
 

Néhány hét várakozás után a nagy nap is eljött, egy bukaresti kórházban sor került az operációra, mely az orvosok véleménye szerint jól sikerült. Romeo néhány napon belül el is hagyhatta az intézményt. Történetüket nem csak az írott sajtó, de még a legnagyobb országos tv-csatornák is bemutatták.
 

Csütörtökön pedig arra is nagy esély van, hogy az önzetlen fiú elnyerje Tasnád város díszpolgári címét. A Helyi Tanács soros ülésének egyik napirendi pontja ugyanis pont ennek az ügynek a kérdését veti fel. Amennyiben a tanácstagok pozitívan bírálják el az előterjesztett javaslatot, Romeo Tasnád díszpolgára lesz, és az összes ezzel járó előnyt is élvezheti majd.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: